Transform 500WG 100gr

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση εντόμων σε βαμβάκι (κατά της Αφίδας και του Λύγκου).

Το Transform® 500WG (Sulfoxaflor 50% β/β) είναι διασυστηματικό εντομοκτόνο με κίνηση μέσω των ξυλωδών αγγείων και με διελασματική κίνηση εντός των φυτικών ιστών. Στα έντομα δρα κυρίως δια της επαφής και δια της κατάποσης.

FLIPPER 479.8EW 1LT (BIO)

Εντομοκτόνο – ακαρεοκτόνο για την καταπολέμηση διαφόρων εντόμων και ακάρεων σε υπαίθριες και υπό κάλυψη καλλιέργειες.

Axion Combi ZC 5Lt

Ένα νέο, προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο, με άδεια χρήσης στο βαμβάκι ανακοίνωσε η SIPCAM. To AXION COMBI ZC, συνδυάζει τρεις τεχνολογίες προσφέροντας πολύ υψηλά αποτελέσματα  σε ευρύ φάσμα ζιζανίων, ενώ είναι ασφαλές για την καλλιέργεια και έχει μεγάλη διάρκεια δράσης. Το νέο ζιζανιοκτόνο AXION COMBI ZC, συνδυάζει τρεις τεχνολογίες ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα η SIPCAM προτείνει τη δραστική ουσία Terbuthylazine στο βαμβάκι, σε έναν ειδικά μελετημένο συνδυασμό με την Pendamethilin, αξιοποιώντας την προηγμένη μικροκάψουλα, τεχνολογία αιχμής της εταιρείας.

SYLLIT 544SC 1Lt

SYLLIT 544 SC
∆ιασυστηµατικό µυκητοκτόνο µε προληπτική και θεραπευτική δράση, για την αντιµετώπιση των: Φουζικλάδιο των Μηλοειδών (Μηλιά, Αχλαδιά, Κυδωνιά, Μεσπιλιά και Μουσµουλιά), Κυλινδροσπορίωση και Ανθράκνωση της Κερασιάς, Εξώασκο της Ροδακινιάς, της Νεκταρινιάς και των συναφών υβριδίων και Κυκλοκόνιο και Γλοιoσπόριο της Ελιάς.

Insignia® 20 WG 0,5Kg (Pyraclostrobin)

Μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση κατά των ασθενειών που προσβάλλουν την ελιά και τα εσπεριδοειδή.

Insignia® 20 WG 1Kg (Pyraclostrobin)

Μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση κατά των ασθενειών που προσβάλλουν την ελιά και τα εσπεριδοειδή.

KARATHANE STAR 35 EC 500CC

Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική, θεραπευτική και εξοντωτική δράση ενάντια στο ωίδιο αμπελιού, αγγουριού, κολοκυθιού, καρπουζιού, πεπονιού, φράουλας και μηλιάς. Εμφανίζει πολυθεσική δράση, στο επίπεδο της κυτταρικής αναπνοής παρεμποδίζοντας την αύξηση του μυκηλίου καθώς και την παραγωγή και βλάστηση των κονιδίων.

Forum Star 11.3/60 WG 750gr (dimethomorph + folpet)

Μίγµα δύο µυκητοκτόνων, του dimethomorph, που ανήκει στην οµάδα των µορφολινών, είναι διασυστηµατικό µυκητοκτόνο µε αποπλαστική και διελασµατική κίνηση και εµφανίζει αξιόλογη προληπτική, θεραπευτική και αντισπορογόνο δράση και του folpet, που ανήκει στην οµάδα των φθαλιµιδίων και είναι µυκητοκτόνο επαφής µε προληπτική δράση.

Hector Μax Dupont 440Gr

Το Hector ® Μax (Έκτωρ Μαξ) είναι η νέα πρόταση της DuPont ™ για τη μεταφυτρωτική ζιζανιοκτονία στο καλαμπόκι. Προσφέρει γρήγορη λύση και για αγρωστώδη και για πλατύφυλλα ζιζάνια, και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού.

COPRANTOL DUO 1KG

Το Coprantol Duo 28 WG είναι μίγμα υδροξειδίου χαλκού με περιεκτικότητα σε μεταλλικό χαλκό 14% και οξυχλωριούχου χαλκού με περιεκτικότητα σε μεταλλικό χαλκό 14% για την καταπολέμηση πλήθους ασθενειών, που εξασφαλίζει άμεση και μακράς διάρκειας δράση.

24.5% β/βcopper oxychloride + 24.4% β/βcopper hydroxide

BULLDOCK 25SC 0,5Lit

Μη διασυστηματικό πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση μυζητικών και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες. Το Beta-Cyfluthrin ανήκει στην ομάδα των πυρεθρινοειδών και δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων εντόμων και συγκεκριμένα στις διαύλους ιόντων νατρίου στις προσυναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων.

EVURE 24EW 1LT

Εντομοκτόνο με δράση επαφής και στομάχου στο νευρικό σύστημα των εντόμων. Διαθέτει πολύ
καλή αρχική αποτελεσματικότητα και διάρκεια δράσης. Η πλήρης αποτελεσματικότητά του
διαπιστώνεται περίπου 3 ημέρες μετά την εφαρμογή και διαρκεί μέχρι 14 ημέρες. Έχει
παράλληλα και ακαρεοκτόνο δράση.

Flint Max 75WG 200gr

Μίγμα δύο μυκητοκτόνων με προστετευτική και θεραπευτική δράση.

Dual Gold 96 EC 1Lt

Εκλεκτικό προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο αγρωστωδών και μερικών πλατύφυλλων ζιζανίων για το καλαμπόκι, το βαμβάκι, τα ζαχαρότευτλα, την τομάτα, την πατάτα και τον καπνό

Dual Gold 96 EC 5LT

Εκλεκτικό προφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο αγρωστωδών και μερικών πλατύφυλλων ζιζανίων για το καλαμπόκι, το βαμβάκι, τα ζαχαρότευτλα, την τομάτα, την πατάτα και τον καπνό. Δραστική ουσία: s-metolachlor 96%, γαλακτωματοποιήσιμο υγρό Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Stomp® Aqua 455 CS 5Lt

Εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων αγρωστωδών και πλατύφυλλων ζιζανίων. Στο βιοχημικό επίπεδο επηρεάζει τη λειτουργία της μίτωσης με παρεμπόδιση του σχηματισμού των μικροσωληνίσκων της μιτωτικής ατράκτου.