Προσφορά!

Sergomil® L-60 Eco (BIO) 1Lt

Original price was: 17.40€.Current price is: 15.66€. με ΦΠΑ

Εξαντλημένο

Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Σύνθεση:

Περιέχει άλατα χαλκού.

Χαλκός (Cu), υδατοδιαλυτός: 5,5% β/β

Περιγραφή:

Συμπλοκοποιημένο διάλυμα χαλκού.

Σταθερό μοριακό σύμπλεγμα υπό την μορφή λιγνοσουλφονικού χαλκού, με διασυστηματική δράση και απορρόφηση από τις ρίζες και τα φύλλα.

Χρησιμοποιείται για την παροχή χαλκού με σκοπό την πρόληψη και διόρθωση τροφοπενιών χαλκού καθώς και την πρόληψη διαφόρων φυσιολογικών ανωμαλιών που οφείλονται στην έλλειψη χαλκού. Το Sergomil® L-60 Eco παρέχει προστασία από αντίξοες βιοκλιματικές συνθήκες, υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγουμένως διασφαλισθεί η μη ευαισθησία της καλλιέργειας σε χαλκούχα προϊόντα, ώστε να αποφευχθεί η πρόκληση φυτοτοξικότητας.

Χρήσεις/Καλλιέργειες/Δόσεις Εφαρμογής:

Αμπέλι,

Ελιά,

Εσπεριδοειδή,

Κηπευτικά/ Λαχανικά,

Οπωροφόρα.

Διαφυλλική εφαρμογή:150-300 κ.εκ./ 100 λίτρα νερό (150-300 κ.εκ./ στέμμα). Η εφαρμογές πρέπει να γίνονται με μεσοδιάστημα τουλάχιστον 15 ημερών. Εφαρμόζεται πάντοτε μόνο του, δεν αναμιγνύεται με άλλα προϊόντα.

Εφαρμογή μέσω άρδευσης: 200-300 κ.εκ./ στρέμμα για όλες τις καλλιέργειες, κάθε 10-15 ημέρες. Οι καλλιέργειες που είναι ευαίσθητες στο χαλκό (πυρηνόκαρπα, μερικές ποικιλίες αμπέλου, λαχανικά υπό ορισμένες προϋποθέσεις), προτείνεται η εφαρμογή του προϊόντος μόνο μέσω άρδευσης.

Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε καταστάσεις στρες των φυτών (ξηρασία, ασφυξία ριζών, υπερβολικό κρύο, υγρασία, υψηλές θερμοκρασίες, κλπ.). Εφαρμόστε το προϊόν κατά προτίμηση νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, αποφεύγοντας την περίοδο της ημέρας με υψηλές θερμοκρασίες.

Δείτε την ετικέτα εδώ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg