Ωmega fert 16-20-0 +32SO3 25Kg

16.00 με ΦΠΑ

Κατηγορία:

Περιγραφή

Το Ωmega fert 16-20-0 είναι καινοτόμο Αζωτοφωσφορούχο λίπασμα, που ενσωματώνει τη νανοτεχνολογία NHET και έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει ποιοτική θρέψη σε καλλιέργειες με υψηλές απαιτήσεις σε Φώσφορο, όπως τα χειμερινά σιτηρά, τα κτηνοτροφικά και τα βιομηχανικά φυτά.

Η παρουσία του νανοπολυμερούς NHET, αποτρέπει την ακινητοποίσηση του Φωσφόρου (P) στο έδαφος και τον καθιστά διαθέσιμο και εύκολα αξιοποιήσιμο από τα φυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη εύρωστου ριζικού συστήματος και βλάστησης, στην ομαλή μετάβαση των φυτών στην αναπαραγωγική φάση και στην αυξημένη καρπόδεση της καλλιέργειας.

Περιέχει όλη την ποσότητα του Αζώτου (Ν) σε Αμμωνιακή μορφή, που αποτελεί υψηλής ενέργειας τροφή για τα φυτά και προτιμητέα μορφή Αζώτου στα αρχικά στάδια ανάπτυξης της καλλιέργειας.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε Θείο (S) συμβάλλει στην απορρόφηση του Αμμωνιακού Αζώτου, επιδρά άμεσα στην ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, αυξάνει την πρόσληψη του Φωσφόρου και των Ιχνοστοιχείων και συμμετέχει ενεργά στον σχηματισμό των πρωτεϊνών και των αρωματικών ενώσεων που βελτιώνουν τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της παραγωγής.

Ο συνδυασμός του Αμμωνιακού Αζώτου, του Φωσφόρου και του Θείου με την τεχνολογία ΝΗΕΤ, δημιουργεί συνέργειες μεταξύ των θρεπτικών στοιχείων, προωθεί την αξιοποίηση τους από τα φυτά και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της λίπανσης. Το Ωmega fert 16-20-0 αποτελεί ιδανική επιλογή για τη βασική λίπανση των χειμερινών σιτηρών, καθώς και των κτηνοτροφικών και βιομηχανικών φυτών.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 25 kg