Προσφορά!

TEPPEKI 50WG 300GR

Original price was: 95.00€.Current price is: 93.00€. με ΦΠΑ

Το TEPPEKI 50WG (flonicamid 50%) είναι διασυστηματικό εντομοκτόνο με δράση ενάντια στα μυζητικά έντομα της τάξης των Ημιπτέρων. Ανήκει στη νέα χημική ομάδα των πυριδινοκαρβοξαμιδίων.

Το TEPPEKI 50WG δρα στη λειτουργία των χορδοτονικών οργάνων του εντόμου, που είναι υπεύθυνα για την αίσθηση της κίνησης στα έντομα. Αυτό παρεμποδίζει – μεταξύ άλλων λειτουργιών – την ικανότητα των εντόμων να τρέφονται, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν από ασιτία.

Ο IRAC (Insecticide Resistance Action Committee) – Version 8.4, May 2018, κατατάσσει τo TEPPEKI 50WG σε νέα ξεχωριστή ομάδα (Group 29) για τον μοναδικό τρόπο δράσης του.

Πλεονεκτήματα του TEPPEKI 50WG
► Νέα χημική ομάδα με μοναδικό τρόπο δράσης.
► Έντονη διασυστηματική και διελασματική κίνηση για καλύτερη προστασία.
► Αποτελεσματικότητα ανεξάρτητη από τις περιβαλλοντικές συνθήκες.
► Σέβεται τα κύρια ωφέλιμα αρθρόποδα.
► Δεν παρουσιάζει διασταυρωτή ανθεκτικότητα με άλλα εντομοκτόνα.
► Αποτελεί ιδανικό εργαλείο για χρήση σε Προγράμματα Διαχείρισης Ανθεκτικότητας και Ολοκληρωμένα Προγράμματα Διαχείρισης Παρασίτων (IPM).

Σε απόθεμα

Κατηγορία:

Περιγραφή

Δραστικές Ουσίες:

Flonicamid 50%
Τύπος Σκευάσματος:
Εναιωρηματοποιήσιμοι κόκκοι (WG)

Εγγυημένη Σύνθεση:
Flonicamid: 50% β/β
Βοηθητικές ουσίες: 47,92% β/β

Κατηγορία & Τρόπος Δράσης: Διασυστηματικό εντομοκτόνο με δράση ενάντια σε μυζητικά έντομα της τάξης των Ημιπτέρων (Αφίδες, Αλευρώδεις). Ανήκει στη νέα χημική ομάδα των πυριδινοκαρβοξαμιδίων και η δράση του εντοπίζεται στην εκλεκτική παρεμπόδιση της διατροφικής συμπεριφοράς των εντόμων, με αποτέλεσμα τα έντομα αυτά να σταματούν αμέσως να τρέφονται και να πεθαίνουν σε 1-3 ημέρες μετά την εφαρμογή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.350 kg